En vecka i Antonio Contes Premier

En vecka i Antonio Contes Premier League-karriär och vid första anblicken visar livet på Chelsea allt ganska förutsägbart. Detta var en andra successiv vinst säkrad sent, med tillstånd av ett mål från Diego Costa, med Watford kvar som deflaterat som West Ham United hade varit fem dagar tidigare. Gräva djupare, och besökarnas förmåga att återhämta sig från en ganska ojämförlig bildskärm och hävda att framgången kände sig ganska viktigare. Det Fotbollströjor .
Conte, för alla sina frustrationer med överföringsmarknaden och hans avsikt att fortfarande rekrytera, hade djupet av kvalitet på sin bänk för att erodera värdens myndighet. Han kunde flyga på Michy Batshuayi, plockade från Marseille för 33,1 miljoner punda i fotbollströjor sommar, i samarbete med Costa för att tvinga Chelsea-nivå och injicera Victor Moses energi på flanken, där Pedro Rodríguez varit ganska aimless. Mest av allt kunde han introducera klassen och uppfinningen av Cesc Fàbregas, mot motståndare som just börjat tvivla på sig själva, för att ge en vinnare.
Fàbregas, oanvänd på måndag, slogs på för de sista 12 minuterna här och förändrade i själva verket leken av spelet. Watford blev distraherad av hans närvaro, rasande av nålen, spanielen injicerar i utmaningen och försiktig med sin förmåga att tråda ett pass genom rotan. Där Eden Hazard tidigare hade tvingats djupt för att leta upp bollen och utöva någon form av inflytande, nu belgiska kände befriad, fotbollströjor med Fàbregas ritar uppmärksamheten någon annanstans. Det var Hazards låga skott, spett från avstånd, som Heurelho Gomes slog för Batshuayi till ram i utjämnaren.
Anfallaren har redan ett mål, en assistans och ett skott dundrade mot träverket i stopptiden, från 22 minuter som Premier League-spelare. Ändå, samtidigt som han redan smed ett rykte i den här ligan, försöker Fàbregas att motivera sin. Hans viktigaste bidrag här reserverades till tre minuter från tiden. Samlar besittning i ett suddigt strax utanför sitt eget straffområde sprutade mittfältaren ett strålande vinklat passfält som delade backspårningen Craig Cathcart och Sebastian Prödl för en galoppande Costa att samla. Anfallaren trålade och slog sitt skott genom Gomes ben när målvakten avancerade.

admin